Презентація нового тришарового рушника «Extra Absortion»

Ми, торгова марка «Кохавинська папірня» пишаємося тим, що стали частиною грандіозної події!

З 10 по 11 червня в київській кулінарній студії Gastro Hub відбувся фантастичний дводенний практичний майстер-клас «TASTE OF М’ЯСО. РИБА. ДИЧИНА. ТЕХНІКИ РІЗНИХ КРАЇН. ВІДКРИТИЙ ВОГОНЬ І ПАРОКОНВЕКТОМАТ» що зібрав шеф-кухарів топових ресторанів з Києва, Львова, Луцька, Дніпра, Кам’янця-Подільського, Трускавця, Східниці, Кривого Рогу, Черкас та Сваляви, де ми успішно презентували наш новий тришаровий паперовий рушник «Extra Absortion».

Для нас велика честь підтримувати такі знакові заходи, які сприяють розвитку кулінарної майстерності в Україні. Ми віримо, що якісні продукти та професійні знання – це запорука незабутніх смаків і справжнього гастрономічного задоволення.
Дякуємо організаторам за неймовірну подію, а шеф-кухарям – Руслану Свинаренку, Сергію Федулі, Ярославу Гуменюку, Юлії Матюшкіній та Марині Мироненко – за їхній талант та вміння ділитися досвідом!
«Кохавинська папірня» завжди прагне бути в епіцентрі кулінарних інновацій, де народжуються нові смаки та вдосконалюються техніки, адже наша лінійка продукції для HoReCa створена саме для таких звершень.